Tack för ett fantastiskt 2023!

2023-12-21

Tack för ett fantastiskt 2023!

När vi nu närmar oss julens glädje och nyårets löften, vill vi på Simpel Transport ta ett ögonblick för att dela vår tacksamhet och uppskattning. Ert fortsatta stöd och förtroende under 2023 har varit ovärderligt för oss.

Året som gått har varit fyllt av både utmaningar och triumfer, och vi är stolta över de framsteg vi gjort tillsammans för en mer hållbar och effektiv transportbransch. Tack vare vårt gemensamma arbete har vi kunnat minska koldioxidavtrycket och bidra till en grönare framtid.

Inför 2024 är vi fyllda av förväntan. Även om vi inte kan avslöja allt för mycket just nu, kan vi lova att det kommer flera spännande utvecklingar på vår plattform. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans, med ny innovation och förbättrade tjänster som kommer att föra oss och våra kunder mot nya höjder.

Medan vi ser fram emot ett nytt år fyllt av möjligheter, vill vi passa på att önska dig och dina nära en fridfull jul och ett gott nytt år!

Tack för att du väljer Simpel Transport. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans i det nya året.

/Teamet på Simpel Transport

Kontaktpersoner

Relaterade nyheter

2024-02-06

Nyheter

Simpel vinner upphandling och inleder samarbete med Renta Maskinuthyrning

Simpel Transport har i inledningen av 2024 vunnit en upphandling och inleder nu ett fördjupat samarbete kring transporter tillsammans med..

2024-01-23

Nyheter

Vi är nominerade till 2023 års bästa hållbarhetsprestation!

Det pågår ett intensivt hållbarhetsarbete över hela Sverige, och vi är så stolta över att vara en del av denna..

2023-11-30

Nyheter

Pakettransport inom Stockholms län med leverans samma dag!

Simpel är glada över våra kunder och att de uppskattar vårt erbjudande. Nu vässar vi det ytterligare: Pakettransport inom Stockholms..