Simpel Djurgården Samarbete

2023-04-05

Simpel Transport blir ny officiell partner till DIF Fotboll

Samarbetet fördjupas mellan DIF Fotboll och Simpel Transport som nu kliver in som officiell partner efter ett år i Affärsnätverket.

Under 2022 tog ett uppskattat samarbete sin början och nu utökas det ytterligare när Simpel Transport stärker sitt engagemang och blir officiell partner till Djurgården Fotboll.
– Det är mycket roligt att Simpel Transport efter ett år som medlemmar i Affärsnätverket nu väljer att utöka sitt samarbete med Djurgården Fotboll och tar klivet upp som officiell partner. Detta är ett tydligt kvitto på att vårt målmedvetna arbete med att skapa idrottsveriges bästa affärsnätverk bär frukt, säger Daniel Malmgren Affärsområdeschef på Djurgården Fotboll.

Ett ömsesidigt uppskattat samarbete, enligt Patric Olsson, vd och grundare för Simpel Transport.
– Under 2022 valde Simpel Transport att gå med i Affärsnätverket i Djurgården och under året gjorde vi massor av affärer med andra företagare inom nätverket, det bevisar att Djurgården har Sveriges absolut bästa affärsnätverk. Så för Simpels egen del var ett enkelt beslut att ta nästa steg med Djurgården och bli officiell partner, berättar Patric och förklarar samtidigt Simpel Transports vision och affärsmodell:
– Simpel effektiviserar transportbranschen genom ett egenbyggt system som matchar ihop fraktbeställare med befintliga transportbilar ute på vägarna. Upp till 40% av alla transportbilar har ledigt utrymme kvar i sina bilar och vår vision är att fylla upp befintlig kapacitet innan det startar upp nya bilar på våra vägar. Genom samlastning uppkommer det positiva effekter i både ekonomi för alla parter, men det absolut viktigaste är att utsläppen minskar och man får klimatsmarta transporter.
– Simpels algoritmer prissätter varje körning dynamiskt efter flera olika aspekter och i realtid hittar vår plattform en transportbil som är i ditt område för att få så låga utsläpp som möjligt. Enligt genomförd rapport av ett tredjeparts konsultbolag så sänker Simpel Co2 utsläppen med i snitt 60% tack vare våra algoritmer, vilket är helt unikt i branschen.

Kontaktpersoner

Relaterade nyheter

2024-02-06

Nyheter

Simpel vinner upphandling och inleder samarbete med Renta Maskinuthyrning

Simpel Transport har i inledningen av 2024 vunnit en upphandling och inleder nu ett fördjupat samarbete kring transporter tillsammans med..

2024-01-23

Nyheter

Vi är nominerade till 2023 års bästa hållbarhetsprestation!

Det pågår ett intensivt hållbarhetsarbete över hela Sverige, och vi är så stolta över att vara en del av denna..

2023-12-21

Nyheter

Tack för ett fantastiskt 2023!

När vi nu närmar oss julens glädje och nyårets löften, vill vi på Simpel Transport ta ett ögonblick för att..