areco simpel

2023-02-14

Kundbesök och samtal Areco Group!

Calle Strandh på Areco är en viktig kund till Simpel som tidigt varit med på resan och tillsammans har vi utvecklat produkten till vad den är idag. Vi besökte Calle och ställde samtidigt frågor om tjänsten:

Vad fick dig att börja använda Simpel?
Simpel Transport kändes som något nytt och innovativt och som passade vårt logistikbehov väldigt bra. Ni hade en smidig lösning som passade vår verksamhet och som gjorde att transporterna ut till våra kunder sköttes på det sättet och med den kvaliteten vi efterfrågade.

Hur ser dialogen och kommunikationen ut och är ni nöjda med Simpel?
Vi tycker kommunikationen fungerar jättebra och vi har löpande kontakt. Ni är alltid tillgängliga och ser till att transporterna utförs på det sättet kunderna förväntar sig. Ni tar också fullt ansvar och har förståelse för verksamheten och våra kunders behov, och den typen av service får vi inte någon annanstans.

Om du skulle vilja rekommendera andra kunder att använda Simpels tjänst, hur skulle du lyfta fram fördelarna?
Ni har en användarvänlig hemsida, är väldigt öppna för utveckling, har korta ledtider när vi har haft utvecklingsönskemål och det går snabbt framåt – och det är en sådan samarbetspartner man vill ha! Man känner att Simpel Transport vill växa tillsammans med sina kunder!

Kontaktpersoner

Relaterade nyheter

2024-02-06

Nyheter

Simpel vinner upphandling och inleder samarbete med Renta Maskinuthyrning

Simpel Transport har i inledningen av 2024 vunnit en upphandling och inleder nu ett fördjupat samarbete kring transporter tillsammans med..

2024-01-23

Nyheter

Vi är nominerade till 2023 års bästa hållbarhetsprestation!

Det pågår ett intensivt hållbarhetsarbete över hela Sverige, och vi är så stolta över att vara en del av denna..

2023-12-21

Nyheter

Tack för ett fantastiskt 2023!

När vi nu närmar oss julens glädje och nyårets löften, vill vi på Simpel Transport ta ett ögonblick för att..