2023-02-14

Kundbesök och samtal Areco Group!

areco simpel

Calle Strandh på Areco är en viktig kund till Simpel som tidigt varit med på resan och tillsammans har vi utvecklat produkten till vad den är idag. Vi besökte Calle och ställde samtidigt frågor om tjänsten:

Vad fick dig att börja använda Simpel?
Simpel Transport kändes som något nytt och innovativt och som passade vårt logistikbehov väldigt bra. Ni hade en smidig lösning som passade vår verksamhet och som gjorde att transporterna ut till våra kunder sköttes på det sättet och med den kvaliteten vi efterfrågade.

Hur ser dialogen och kommunikationen ut och är ni nöjda med Simpel?
Vi tycker kommunikationen fungerar jättebra och vi har löpande kontakt. Ni är alltid tillgängliga och ser till att transporterna utförs på det sättet kunderna förväntar sig. Ni tar också fullt ansvar och har förståelse för verksamheten och våra kunders behov, och den typen av service får vi inte någon annanstans.

Om du skulle vilja rekommendera andra kunder att använda Simpels tjänst, hur skulle du lyfta fram fördelarna?
Ni har en användarvänlig hemsida, är väldigt öppna för utveckling, har korta ledtider när vi har haft utvecklingsönskemål och det går snabbt framåt – och det är en sådan samarbetspartner man vill ha! Man känner att Simpel Transport vill växa tillsammans med sina kunder!

Kontaktpersoner

Relaterade nyheter