klimatbesparing

2023-01-07

Klimatbesparing via Simpel

En ny undersökning visar att Simpel möjliggör ca 60% klimatbesparing på förmedlade transporter!
­
Simpel grundades med visionen att bli det självklara valet för alla som vill ha en snabb och prisvärd transport som värnar om vår miljö. Genom plattformen matchas företag som har behov av transporttjänster med åkerier som redan har en körning i området. På så vis möjliggörs att en stor del av transporten kan samköras, och på så sätt, spara både pengar och klimatutsläpp.

Simpel gav uppdrag till konsulter på Climate Hero för att hjälpa till att förstå mer exakt hur stor klimatnytta som tjänsten möjliggör.

Sammantaget visar Climate Heros analys att Simpel Transport möjliggör ca 60% klimatbesparing för de transporter vi förmedlar!

För att göra dina transporter grönare eller för att ta del av rapporten och Climat Heros utlåtande tveka inte att kontakta oss på Simpel Transport!

Kontaktpersoner

Relaterade nyheter

2023-04-05

Nyheter

Simpel Transport blir ny officiell partner till DIF Fotboll

Samarbetet fördjupas mellan DIF Fotboll och Simpel Transport som nu kliver in som officiell partner efter ett år i Affärsnätverket...

2023-03-22

Nyheter

Västra Götaland + Skåne län

Nu öppnar vi upp för miljövänliga bud lokalt i Västra Götaland och Skåne län...

2023-03-13

Nyheter

Simpel expanderar ut i landet

Många kunder har efterfrågat att kunna boka transporter till orter i hela Sverige med Simpel. I veckan lanserade vi funktionen..